Pågående prosjekter

Selvinitiert og etter anmodning fra utbyggere har Byggmesterhus gjennomført design og prosjektering for flere prosjekter med spesiell vekt på bruk av prefabrikkerte elementer som byggekomponenter. Dette involverer en proaktiv tilnærming til designprosessen, hvor beslutninger tas tidlig i prosjektutviklingen med tanke på å optimalisere bruken av prefabrikkerte elementer gjennom hele byggeprosessen.

Grønnfjell, hyttemodell fra Byggmsterhus

Fritid

KYRKJEBYGDHEIA

På Kyrkjebygdheia kan du enten kjøpe tomt, eller du kan kjøpe en nøkkelferdig hytte av oss som også inkluderer selveid tomt. Er det andre hyttemodeller enn det som blir presentert som frister, ta gjerne kontakt med oss.

Skornetten Trend, hyttemodell fra Byggmsterhus

Bolig

Gamle Drammensvei 438

Her leverer vi 5 arkitekttegnede modeller fra BlinkHus i samarbeid med Telemarkhus.

Bolig

Øvre Helle 12

Byggmesterhus AS har ferdig rammegodkjennelse av denne arkitektboligen på 1 plan med bod og garasje på Øvre Helle 12, 4525 Konsmo.
Her får du et arialeffektivt hus som inneholder 3 sov, vaskerom/teknisk, Bad og WC samt garasje og bod. Vennligst kontakt oss for flere detaljer.

Bolig

Gamle Byvei 5

Byggmesterhus AS selger nyoppført vertikaldelt leilighet med garasje og sentral beliggenhet i Konsmo. Følg link for mere informasjon.

Større bygg

Narvik syke- og helsehus

Vi har allerede kommet langt med installasjonen av systemvegger og glassvegger for Narvik sykehus og er snart klare for levering til helsehuset.

Hopp rett ned til innholdet