Leverandør av nøkkelferdige hus med egen elementproduksjon

Byggmesterhus er husleverandør med lang fartstid i bransjen og en godt innarbeidet produksjonslinje. Vi leverer veggelementer med skreddersydde løsninger for både hytter og hus i hele Sør-Norge.

Byggmesterhus

Firmaet ble etablert i 1978, under navnet SBS AS (Scandinavian Building System), og var den gang involvert i flere prosjekter i utlandet. Vi har hatt ansvar for oppføring av boliger etter jordskjelvkatastrofer (Italia 1976), bygging av opplæringssenter for oljeutvinning til havs og rehabiliteringssenter for krigsinvalide (Vietnam), samt flere andre leveringer i både Afrika og Asia som underleverandør for NORAD og SIDA.

Boligprosjekt fra Byggmsterhus

To-mannsboliger, Østlandet

I dag er hovedfokuset vårt å være en pålitelig husleverandør som leverer nøkkelferdige hus. Vi utfører alt fra søknader, tegning, prosjektering, utføring og kontroll av prosjektene. Veggene lages ferdig med vinduer og dører i produksjonslokalene på Tryland i Lindesnes, og transporteres direkte til byggeplassen for montering.

Blinkhus

Byggmesterhus er medlem i Blinkhus-kjeden hvor vi er eneste representant i Agder. Gjennom Blinkhus kan vi levere et bredt utvalg av arkitekttegnede ferdighus samt hytter og garasjer i element.

Sammen med Byggmesterhus sin visjon om å møte kundens ønsker og tegninger så vil Blinkhus Lindesnes med sine ferdigmodeller gjøre at vi kan tilby et bredt utvalg av boliger. Som Blinkhus – leverandør gjør vi det enklere for deg å bygge bolig.

Når du skal gjøre husdrømmen til virkelighet, er det viktig å velge en samarbeidspartner du kan stole på. En som ordner alt du har tenkt på og alt du ikke visste måtte gjøres. Som lokal forhandler kjenner vi markedet og området der du vil bo. Blinkhus Lindesnes er lokal kvalitet.

Vår oppgave er å skape et hjem som akkurat du vil trives i. Et hjem som passer til din smak, din livssituasjon og din personlighet. Stort eller lite? Moderne eller tradisjonell arkitektur? Du tar valgene, vi tar ansvaret og tilpasser boligen etter dine behov.

Hopp rett ned til innholdet